^Back To Top
  
  
  
Get Adobe Flash player

Login Form

Responsive Photo Gallery

Изработка на цветя- курс

 

Идеята на директора на ЦДГ „Детелина” Илка Динева да организира курс за приложни изкуства на тема „Изработване на цветя” се ражда от името на детското заведение. И какъв по-подходящ момент от Цветница – денят, в който нашият Спасител Иисус Христос е посрещнат с върбови клонки в Ерусалим. Целият педагогически персонал приема идеята с възторг и се включва в обучението. Своята сръчност и майсторство им предава Юлия Андреева. 17 педагози с радост и удоволствие изработват кокичета, рози, лалета, ириси, и още много красоти от градината на Господ. Те вече ще могат да посветят и своите възпитаници в прекрасното умение да правиш цветя. А празници, в които да зарадват с творенията си своите близки ще има още много. И за денят на мама, и за завършването на учебната година, и за началото на новата. Не за първи път цветята присъстват в подготовката на специалните дни в ЦДГ”Детелина”. Те винаги са били част от живота на децата, учителите и на целия екип на детската градина.

Обучение ИКТ 2013 г.

Обучиха учителките в „Детелина” на нови технологии

 

Квалификационен курс на тема “Интерактивната дъска – технически възможности в детската градина” се състоя в ЦДГ “Детелина” на 23 ноември.
Семинарът се радваше на сериозен интерес от страна на педагозите в детското заведение. Някои от тях се срещнаха за пръв път с подобни технологии, други пък припомниха, затвърдиха и обогатиха познанията си в сферата. Както е известно, мултимедията и интерактивната дъска придобиват все по-голяма популярност в училищата и детските градини. Чрез подобни курсове преподавателите усъвършенстват познанията си в работата с новите методи и така се улеснява приложението им.

Лектор на форума бе Елица Пелтекова, главен организатор “Компютърни лаборатории” във Факултета по математика и информатика при СУ “Св. Климент Охридски”.
Ръководството и екипът на ЦДГ “Детелина” благодариха сърдечно на организаторите от „RAABE – България” за организирания на високо професионално ниво курс, след който учителките получиха и сертификати.

 

                                                                                                                                              

Copyright © 2013. KIDS ScHO0L Rights Reserved.